Šolska torbe 2019

Pri izbiri torbe morate najprej gledati na udobnost torbe, kar je predvsem pomembno, ko je torba polna.

Dandanes lahko izbiramo med različnimi vrstami torb, ki so tako udobne kot lepe. Oglejte si šolske torbe po super ceni pri bags’n’more in izberite dobro in ugodno za svojega otroka.

Pri izbiri je treba upoštevati tudi starost vaših otrok. Če šele začenjajo s šolanjem, bodo potrebovali manjšo torbo.
Ko prestopijo prag srednje šole, bodo imeli vedno več različnih šolskih predmetov zaradi česar bodo potrebovali večjo šolsko torbo.

Ena izmed koristnih funkcij nahrbtnikov je zunanji žep za steklenico vode, saj se dostikrat zgodi, da se lahko le-ta razlije po zvezkih.


Pomembni so tudi obloženi pasovi, ki nudijo udobno nošenje torbe. Za mlajše otroke priporočamo torbo s preprosto zadrgo. Pomembno je tudi, da ima torba primeren prostor za prigrizke, malico. Zaradi same varnosti je priporočljivo tudi, da ima torba odsevne elemente.
V današnjih časih je dobro, da ima torba tudi predel za »medijske pripomočke«. S tem zagotovimo, da se mobitel ali tablica, loči od prepotenih športnih oblačil ali vrečk z malico.

Izberite torbo, ki je vodoodporna in trpežna, saj s tem omogočimo, da jo lahko otrok nosi več let.

Našo izbiro nahrbtnikov je testirala skupina otrok, starih med štiri in trinajst let.

Smiggle torba 2019
Ima dobro zasnovo, ter je zelo udobna. Ima tri ločene oddelke – eno na sprednji strani za peresnico in prigrizke, »skrivni« žepek za dragocene stvari ter glavni predelek za zvezke.

V glavnem delu torbe pa je tudi še ločen predelek za prenosni računalnik. Narejen je iz trpežne vodoodporne tkanine in ima tudi dva zunanja žepka za steklenici vode. Na voljo je v več barvah.
Fjallraven Kanken torba 2019
Fjallraven Kanken je najdražja torba v našem izboru, vendar velja med torbami za ikono – prvotno so ga lansirali na Švedskem leta 1978, da bi otrokom preprečil bolečine v hrbtu, medtem ko v šolo nosijo težke knjige.

Še vedno je priljubljen pri starejših otrocih. Všeč jim je, da ga lahko uporabljajo kot torbo ali običajno vrečo, zahvaljujoč konvertibilnim trakom.

Ima trajno vodoodporno tkanino, ter njihov značilen odsevni logotip. Lahko jo tudi popolnoma odprete, kar zelo olajša iskanje predmetov v torbi. Izbirate lahko med 45 barvami.

Kikki.K Superheroes torba 2019
torba Superheroes, švedske znamke Kikki.K, je najmanjša torba v našem izboru, vendar je dobra izbira za otroke, ki šele začenjajo s šolanjem.
Ima dva majhna zunanja žepa za pijačo.

Quechua otroški Junior Arpenaz 15l pohodniški torba 
Junior Arpenaz torba se dobro obnese zaradi svetlih barv ter predvsem zaradi udobnosti.

Prvotno je zasnovana za pohodništvo, je precej prostorna, ima dva zunanja žepa za vodo in sprednji žep.

Roxy Shadow Swell 24l
Stil in oblika torbe sta zelo lepa. Ima dva glavna predelka, tako da lahko ločeno pospravite športna oblačila od zvezkov. Prav tako ima tudi prostor za prenosni računalnik.
Ima tudi dva zunanja mrežna žepa za stekleničko vode in je na voljo v dveh drugih barvah.
Osprey Koby 20 mladinski torba
Namenjena je otrokom, ki jih uporabljajo za pohodništvo, vendar dobro deluje tudi kot udobna, kompaktna šolska torba.

Je zelo lahka, vendar kompaktna z zunanjimi mrežnimi žepi za vodne steklenice in žepom na sprednjem delu. Je tudi vodoodporna.

Ima tudi zanke, ki so zelo enostavni za uporabo. Obstaja tudi zanka za pritrditev ključev, in prsni pas ima gumb za nujne primere.
Littlelife Big Unicorn Kids torba

To je majhna torba, in je zato primerna za otroke, ki šele vstopajo v šolo. Trakovi so nastavljivi in oblazinjeni ter ima tudi ročaje.
John Lewis kids torba
Je zelo udobna ter lepa torba. Znotraj torbe sta dva ločena predelka, kar je dobro, saj lahko ločimo prepotena športna oblačila od zvezkov. Všeč nam je tudi zunanji žep za vodo, odsevni trak na naramnicah ter nizka cena.
Tog 24 Norton Knapsack
Je eden od najbolj udobnih torb v naši izbiri. Je vodoodporna, zelo trpežna, ima »skrivni« žep za dragocenosti. Je tudi zelo prostorna, nima pa ločenih predelkov ter zunanjega žepa za stekleničke vode.